Skip to content
Nautilus
  • Oktatás
  • A búvárkodás
  • Mielőtt döntenél
  • Oktatói csapat
  • Tanfolyamok, túrák
  • Kapcsolat
  • Blog
Nautilus
Minden esemény
19
jún
Ferenc József roncs-expedíció, Cavtat
Búvártúra
07:00 – 19:00
From 2019-06-19 – 2019-06-24

Indulás Június 19-én, szerdán reggel.

Június 20-21-én a Ferenc József roncsot tervezzük merülni. Mindkét napra egy-egy hosszú, dekompressziós merülést tervezünk. (Ki-ki végzettségének megfelelő felszereléssel és időtartammal valamint mélységgel.) Mélység 30-50 m.
Itt próbáljuk a tavaly megkezdett és kikötelezett belső rész további felfedezését. ( csak barlangi vagy behatolásos roncsmerülő végzettséggel)

Június 22-én a Taranto roncsát merüljük, ha az időjárás is úgy szeretné. Ez a roncs 16 és 55 méter között helyezkedik el, itt szintén — ahogyan az előző roncsnál is — végzettség szerinti mélység és merülési idő… Ennél a roncsnál egyet merülünk. A második merülés egy alagúton keresztül egy rejtett tengeröbölbe vezet!

Június 23-ra még nyitott a merülőhely kérdése. Lehet roncs vagy a dóliumok, amfórák esetleg egy falmerülés is. Az időjárás nyilván szerepet játszik majd a döntésben!

Június 24-én reggel hazaindulás.

Részvétel díja: 550 EUR búvároknak, 190 eur kísérőknek.
Az árban nincs benne a nitrox- és oxigéntöltés. A hajóra csak akkor fér fel kísérő (nem búvár), ha van hely!
Helyek aránylag korlátozott számban!

Elsősorban technikai búvárokat várunk erre a kalandra, de haladó végzettségtől felfelé jöhet monopalackos búvár is. Nekik a max. mélység 40 m és a merülési idő nyilván rövidebb!
Tech végzettségek amiket előnyben részesítünk erre a túrára: NAUI, GUE, TDI, CMAS.

Kérlek benneteket, aki komolyan gondolja, hogy jön, hozzon be előleget, de előtte mindenképpen jelezze a szállásigényét!
Köszönjük!

Buy tickets

Telefon

Hívj fel minket!

Budapest

Útvonalterv

Székesfehérvár

Útvonalterv
Copyright © 1995-2025 Diver Kft. - Minden jog fenntartva. | Adatvédelmi nyilatkozat
Loading...
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomBővebben...